KYNNYS

Lataa koko työ (PDF)

5 kommenttia aiheesta “KYNNYS”

  1. Tämä hyvin esitetty ”lasikuitukansioita” koskeva ehdotus, jossa on alamittainen eteinen ja alamittainen keittiö, näyttää sunnuntain messujen tilapäisestä paviljongista – kukkien ja evästeiden myynnistä. Miksi niin vähän, jos sellaisia ​​on, kilpailuun liittyvistä ehdotuksista on esimerkiksi Amos Rexin tai uuden kaupunginkirjaston jännittävä laatu? Ehkä täällä arkkitehtuuritehtävä oli liian vaikea ja ohjelma oli liian yksityiskohtainen?
    This well-presented ”Glass shed” proposal, with the undersized foyer and the undersized kitchen, looks like the temporary pavilion for the Sunday Fair – for sales of flowers and cookies. Why so few, if any, of the proposals for this competition have the exciting quality of, for example, Amos Rex or the new City Library? Maybe here the architectural task was too difficult and the program too detailed?

  2. Pidän siitä, että tässä ehdotuksessa kunnioitetaan alkuperäistä pihapuistoa ja vanhoja rakennuksia. Piha ja muut rakennukset näkyvät ravintolasta.

  3. Tämä on mahtava suunnitelma! Pidän siitä kovasti. Todella tyylikäs ja tiivis. Sen ravintola on kaunis ja siinä on kolme suurta näyttelytilaa.