KULTTUURIKERROS

Lataa koko työ (PDF)

1 kommentti aiheesta “KULTTUURIKERROS”

  1. Ajattelin, että yksi kahdesta kilpailun päätehtävästä oli laittaa ravintola maahan, sisäpihan terassilla. Näen tässä maisemointiominaisuuden (ruoho), ei rakennusta. Luulin, että liitteellä oli oltava oma merkintä kadulta. Tässä ei ole sitä. Maanalaisen tason suunnitelma ei näytä näyttävän kaikkia vaadittuja toimintoja tai ne ovat alikokoisia.
    I thought that one of two main tasks of the competition was to put the restaurant on the ground, with the terrace in the courtyard. What I see here is a landscaping feature (grass), not a building. I thought that the annex had to have its own entry from the street. This one does not have it. The plan of the underground level does not seem to show all the required functions, or they are undersized.