Den nya gården

Lataa koko työ (PDF)

1 kommentti aiheesta “Den nya gården”

  1. What is this? A petrol station looks more exciting. Mies would probably propose the bronze columns, and marble inside, to add in the materiality to what is missing in the boring, too-boxy shape. Hey, you designers, why do you keep flights of your imagination in a prison of your brain, like the birds in a cage, without letting them out? On the positive side, the ”flying stairs” in the interior, under a big skylight, look impressive.
    Mikä tämä on? Bensiiniasema näyttää jännittävämmältä. Mies ehdottaisi luultavasti pronssipylväitä ja marmoria sisälle, jotta ne olisivat olennaisia ​​tylsää, liian pahaa. Hei, suunnittelijat, miksi pidät mielikuvituksenne lentoja aivojesi vankilassa, kuten häkissä olevat linnut, antamatta niitä ulos? Positiivisella puolella, ”lentävät portaat” sisätiloissa, suurten kattoikkunoiden alla, näyttävät vaikuttavilta.

Kommentoi