Avaus

Lataa koko työ (PDF)

2 kommenttia aiheesta “Avaus”

  1. This invisible project, with its diagonally-minded site plan, gave me an original idea (which I copyright here and now):
    Why not transform the Museokatu street into the pedestrian street, and extend it into the Museum courtyard, through the service gate! Making a pedestrian link between the Museokatu street and the Mannerheimintie street, across the courtyard. The people would be flowing in the Museum!
    Tämä näkymätön projekti, jossa on diagonaalisesti suunnattu sivustosuunnitelma, antoi minulle alkuperäisen ajatuksen (jonka tekijänoikeus on täällä ja nyt):
    Miksi ei muunneta Museokadun katua jalankulkukadulle ja laajentaa se museon sisäpihalle palveluportin kautta! Kävelyyhteys Museokadun ja Mannerheimintie-kadun välillä sisäpihan yli. Ihmiset virtaavat museossa!

  2. This project looks too dark: the spaces above-ground look so sad under the earth. The restaurant looks gloomy. And the main diagonal line of the project produces a lot of unnecessary sharp angles. Those corners in triangles will be difficult to fit anything in them… many areas will be just useless.