Alice Peilintakamaassa

Lataa koko työ (PDF)

2 kommenttia aiheesta “Alice Peilintakamaassa”

  1. Mielestäni todella toimiva konsepti. Antaa arvokkuuden kohotusta vanhalle osalle, kun se aukeaa tontille hienosti. Luo myös hyvin julkista vapaata tilaa hienoon kohtaan kaupungin ytimessä.

  2. Why spend 50 million euros to build a hole in the ground? There is nothing exciting underground here. Two grand stepped seating areas (theatron) for viewing performances – that is an idea, but is not enough. The competition program required a closed exhibition hall that can become a black box. The timber floor is not suitable for the multipurpose use. These designers tried to make a new underground museum, while the program asked for something else.
    Miksi viettää 50 miljoonaa euroa rakentaa reikä maahan? Täällä ei ole mitään jännittävää maan alla. Kaksi suurta porrastettua istuinaluetta (teatteri) esitysten katseluun – se on idea, mutta se ei riitä. Kilpailuohjelmassa vaadittiin suljettu näyttelyhalli, josta voi tulla musta laatikko. Puulattia ei sovellu monikäyttöön. Nämä suunnittelijat yrittivät tehdä uuden maanalaisen museon, kun taas ohjelma pyysi jotain muuta.